https://www.high-endrolex.com/42

Over ons

Sparkle Academy is opgericht door Petra Hoogerwerf. Onze missie is het bijdragen aan een wereld die kleurrijk, leefbaar en duurzaam is. Dat doen we door trainingen, sessies en dagvoorzitterschap aan te bieden. Sparkle Academy geeft trainers de mogelijkheid om hun trainingen op ons platform aan te bieden. We werken samen als trainers-community om elke dag weer verder te leren.

Onze thema’s zijn:

  • Passie: aanbod van teambuilding om je organisatie weer te laten bruisen
  • Purpose: trainingen over o.a. impact maken, fondsenwerving, partnership met bedrijven en financieel management
  • Persoonlijk leiderschap: aanbod van trainingen op het gebied van coaching, intervisie, governance en leiding geven

 

Petra Hoogerwerf

Petra is al ruim 25 jaar trainer en key-note spreker. Haar passie is het verzorgen van trainingen die mensen inspireren en het bieden van handvatten om mee aan de slag te gaan. De afgelopen jaren trainde Petra duizenden mensen op het gebied van leiderschap, teambuilding, reputatiemanagement, impact maken, leiding geven, fondsenwerving en het politieke ambt. 

Ze ontwikkelde de eerste opleiding Fondsenwerving, Sponsoring en Marketing bij de Universiteit Utrecht. Jarenlang was ze coach en begeleider van intervisiegroepen in de rijksoverheid van topambtenaren. Voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken ontwikkelde ze de eerste training ‘Omgaan met agressie voor raadsleden’, samen met Stichting M.

Petra schreef vijf boeken waaronder ‘Vonk! Fondsenwerven met hoofd en hart’ (derde druk) en ‘Échte winst’, bekroond met de shortlist Managementboek van het Jaar en uitgeroepen tot beste boek over Sociaal Ondernemen. Ze was auteurscoach van Ameline Ansu wiens boek ‘Van harte gecondoleerd’ binnen een maand naar de vijfde druk ging. 

Petra combineert haar trainingen nu met Sparkle Auteurs, een uitgeverij van boeken met maatschappelijk engagement. Daarnaast is ze hoofdredacteur van het Vakblad Fondsenwerving. Tot slot is Petra toezichthouder bij Zinder Onderwijs in Deventer en de branchevereniging VTOI-NVTK.

Petra Hoogerwerf