https://www.high-endrolex.com/42

Marian Koek

Marian is zelfstandig accountant, trainer, Money Mindset mentor en Boeddhist.

De afgelopen 20 jaar heeft zij non-profit organisaties en Rijksoverheid geadviseerd en ondersteund met betrekking tot hun begrotingen, verantwoordingen en processen.

Het is haar missie om (financiële) processen eenvoudiger te maken, verbinding te zoeken met alle spelers in het proces en daar waar nodig overbodige stappen eruit te halen. De mens en cijfers samenbrengen dat is haar doel.

Door het stellen van de juiste vragen, raakt zij de kern van control. Dat gaat vaak over meer dan alleen het onderwerp ‘geld’, ook over money mindset en zelfvertrouwen ten aanzien van de financiële processen.

Marian heeft meerdere keren aan de inhoud van de Handboeken Cultuur instellingen en Fondsen van het Ministerie van OCW meegewerkt. Jaarlijks geeft zij trainingen aan beleidsmedewerkers om de jaarrekeningen van instellingen beter te kunnen lezen en beoordelen. Zij heeft geholpen bij de oprichting van één van de cultuurfondsen en de administratie opgezet. Daarnaast helpt zij veel stichtingen bij het vinden van een geschikte accountant en traint financiele medewerkers in de rol tot business controller.

Het verzorgen van trainingen aan financiele medewerkers en (vrouwelijke) leiders/manager is haar passie. Zij werkt graag met modellen en is hands-on en praktisch ingesteld met de nodige dosis humor.

Marian is de bedenker van de Creating Value Cards, spelenderwijs werken aan je business model met behulp van het stappenplan ‘In 10 stappen naar slimmer werken, meer balans en betere resultaten’.

Zij is de auteur van het boek ‘Ik verdien meer! In 10 stappen naar betere resultaten in je business’, gebaseerd op Boeddhistische principes en de Creating Value Cards.

Monia Schokkenbroek